furdoszoba burkolas

Fürdőszoba burkolás – Álmodja meg és mi megvalósítjuk!

Fürdőszoba burkolás az Ön igényeire szabva

Az átlagos fürdőszobák sem egyformák, ám ma annyi lehetőség közül választhatunk a hidegburkolás alapanyagai, a fürdőszoba berendezése, kádak, zuhanyzók, mosdók és egyéb kiegészítők terén, hogy a fürdőszoba burkolás minden esetben egyedi munka.
Fürdőszoba burkolásnál már a tervezés is sok fejtörést okozhat. Minket a hidegburkolás és a fürdőszoba megtervezése előtt is hívhat. Segítünk az Ön igényeihez, pénztárcájához és fürdőszobája lehetőségeihez igazodó legjobb konstrukció összeállításában. Ingyenes helyszíni felmérés során precíz mérésekkel pontos árkalkulációt készítünk, így Ön magabiztosan számolhat a fürdőszoba burkolás minden költségével.

Profi fürdőszoba burkolás – hosszútávú befektetés

A hidegburkolás alapját képezi a vizes helyiségek időtálló használhatóságának. A fürdőszoba általában jelentős igénybevételnek kitett helyiség, ahol fontos a kopásálló burkolat, a vízszigetelés és az esztétikai, valamint funkcionális igények maximális kielégítése. Hívjon minket és mi három évtizedes tapasztalatunkat és szakértelmünket sűrítjük az Ön fürdőszobájának profi kivitelezésébe!

furdoszoba burkolas

Fürdőszoba burkolás előtt

Fürdőszoba burkolás előtt számos fontos feladata van a megrendelőnek és a kivitelezőnek egyaránt. Ezek a feladatok függenek a hidegburkolás elkészítésének okától, céljától, a jelenlegi állapotoktól, a megrendelői igényektől és persze a költségkeret és a szabályok adta lehetőségektől. A hidegburkolás árak pontos megállapításához is érdemes a kivitelező szakember segítségét kérni, így az alapanyagok és a munka teljes költségével számolva Ön pontosan kézben tarthatja kiadásait. Nálunk nincsenek rejtett költségek, velünk biztosra mehet az árakat illetően is.

Fürdőszoba burkolás előtt fontos átgondolni, hogy milyen funkciókat és megjelenést szeretnénk elérni:
– Kád vagy zuhanyzó?
– Épített zuhanykabin vagy vásárolt zuhanyfülke?
– Épített mosdópult vagy szekrényes mosdó?
– Beépített tükör?
– Mosógép kiállás?
– Milyen alapanyagokban gondolkodjunk?
– Milyen szín és formavilágra vágyunk?
– Milyen a vezetékelés, mit kell hozzáférhetően elrejteni?

furdoszoba burkolas

Fürdőszoba burkolás során precíz munkára van szükség

Mivel a hidegburkolás a fürdőszobában alapvetően határozza meg a vízszigetelést, fontos, hogy az szakképzett és tapasztalt szakemberek munkája által készüljön. Ázások, penészedések gócpontjaként a fürdőszoba a lakás egyik legkritikusabb pontja, ezért a tervezéstől az utolsó simításig fontos a hozzáértő segítség. A fürdőszoba burkolás szakértőiként mi bármilyen fürdőszobát megvalósítunk, bármilyen hidegburkolatot elkészítünk, amely funkcióit és megjelenését tekintve is tükrözi az Ön elképzeléseit.

furdoszoba burkolas

Zuhanyzó, fürdőszoba burkolás nagyban is!

Fitneszterem, edzőterem, iskola vagy egyéb intézmény zuhanyzóját, mosdóját burkoltatná? Profi fürdőszoba burkolás szolgáltatásunk egész Pest megyében elérhető közületek, cégek számára is. Precíz, színvonalas munkavégzés mellett is rövid határidőket ígérhetünk, amely után garanciát vállalunk az elkészült burkolásra. 20 m2 vagy 120 m2? Épített zuhanykabinok, jakuzzi vagy medence? Nincs olyan hidegburkolás, amivel még ne találkoztunk volna. Tapasztalat kell, minőségre vágyik, ügyfelei, vendégei számára is színvonalas szolgáltatást nyújtana, vagy munkatársainak biztosítaná a megfelelő állapotokat? Általunk mindez jutányos áron, Pest megyében ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel lehetséges.

Kérjen ajánlatot!

+36 70 608 48 56

info@hidegburkolas.hu