Immáron több, mint 30 éve töretlen lelkesedéssel, folyamatos fejlődéssel és elégedett ügyfelek egyre növekvő sorával a burkolás igazi szakértőinek mondhatjuk magunkat. Az építőiparban eltöltött három évtized alatt a piac meghatározó szereplői váltunk, mint naprakész, megbízható szolgáltatást nyújtó szakemberek. A hidegburkolás az igazi szakterületünk, melyet beltéren és kültéren, lakossági, céges és közületi ügyfelek számára garanciával kínálunk. Vezetőnk és a vállalkozás alapítója 17 évesen vált kezdő szakemberré, majd tudását azóta is folyamatosan bővítve, a szakmában megszerezhető tapasztalatokkal a háta mögött válogatta csapatunk megbízható, profi tagjait.

Üzletpolitikánk két sarokköve az Ön elégedettsége és a folyamatos fejlődés.

Mindent tudunk, amit tudnunk kell, ugyanakkor minden érdekel minket, amiben fejlődhetünk. Mit lehet jobban? Mit lehet hatékonyabban? Hogyan tudjuk a legjobb árakat biztosítani magas színvonal mellett is? Ennek érdekében mindig naprakészek vagyunk. Ismerjük a legújabb lehetőségeket, tisztában vagyunk a legfejlettebb innovációkkal és igyekszünk a lehető leghamarabb beépíteni repertoárunkba mindazt, ami fejlődést jelent. Ha rólunk kérdez, ez a legfontosabb, amit elmondhatunk.

Ha profi burkolás a cél, ne feledkezzen meg rólunk! Keressen minket ha a hidegburkolás árak érdeklik vagy terasz burkolás, fürdőszoba burkolás a feladat. Amennyiben egyedi igényei vannak, mi segítünk kitalálni, hogyan valósíthatóak meg. A hidegburkolás Budapest teljes területén és egész Pest megyében elérhető szolgáltatásunk, melyre biztosan nem lesz panasza!

 

Kérjen ajánlatot!

+36 70 608 48 56

info@hidegburkolas.hu

 

hidegburkolas