Milyen burkolóanyaggal készüljön a hidegburkolás?

hidegburkolas

Milyen burkolóanyaggal készüljön a hidegburkolás?

Ha hidegburkolás előtt áll, valószínűleg azon gondolkodik, hogy milyen burkolatot és milyen szakembert válasszon. Persze házilag le lehet burkolni egy konyhát vagy fürdőszobát és vannak ügyes barkácsolók is, de higgye el, jó befektetés a szakember. Főleg, ha az egy tapasztalt, szakképzett, munkájára igényes és jó referenciákkal rendelkező burkoló vagy hidegburkoló csapat. Nézzen szét a weboldalunkon, így mindent megtudhat rólunk, de kérdéseire is szívesen válaszolunk. Az anyagok tekintetében sokaknak nehéz a választás, mert hatalmas a választék és a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Nézzünk egy gyors áttekintést a leggyakoribb burkolattípusokról!

hidegburkolas

Kedvelt hidegburkolatok

A hidegburkolás sem kicsiben, sem nagyban nem okoz gondot számunkra. Tapasztalatunknak és szakképesítésünknek köszönhetően kisebb lakások, családi házak, üzleti ingatlanok vagy intézmények, közintézmények számára is magas színvonalat nyújtunk. Hogy miből lehet válogatni, ha hidegburkolatokról van szó? A hidegburkoló anyagok változatossága lehetővé teszi, hogy minden építészeti stílushoz és funkcióhoz megfelelő megoldást találjunk. Nézzünk néhány népszerű választást és hogy hol alkalmazhatók!

Kerámia csempe: Könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek, ezért kiváló választás fürdőszobákba és konyhákba. A kerámia csempék sokféle méretben, formában, színben és mintában kaphatók, ami rugalmasságot biztosít a designban.

Porcelánlapok: Nagyobb kopásállóságuk miatt ideálisak nagy forgalmú területekre, mint a bevásárlóközpontok és irodák. A porcelán gyakran hasonlít a természetes kőre, de kevesebb karbantartást igényel. Itt is hatalmas változatossággal találkozhatunk, ami megmutatkozik a jelentős árkülönbségekben is.

Márvány: Luxus környezetben szinte kötelező hidegburkolat, gyakran használják előcsarnokokban vagy nappalikban. A márvány elegáns megjelenésű, de rendszeres karbantartást igényel, hogy megőrizze fényét. Magasabb árkategóriát képvisel, de akár pultok felületeként, néhol asztallapként, pad gyanánt is látványos, a dísztárgyakról nem is beszélve.

Természetes kő: Ebben a kategóriában nagyon széles a választék. Vannak kezeletlen felületű, amorf burkolóanyagok, de kezelt, csiszolt vagy tömörített változatok sokaságával is találkozhatunk. Például a gránit kiválóan alkalmas kültéri használatra, teraszokon vagy bejárati utakon. Ezen kívül belső térben, főleg kandallók körül népszerű választás. A természetes kő önmagában és díszítésként is helytáll, remek kontrasztot nyújthat letisztult, minimalista belső terekben, de időtálló külső burkolatként is.

Terrazzo: Egyedülálló megjelenésével kitűnik, hiszen kis darabokból áll, amelyeket betonba vagy epoxiba ágyaznak. Többféle színben és mintázatban kapható, ideális közterületek és üzletek számára.

Vinyl és linóleum: Kedvező árú és tartós, vízálló tulajdonságai miatt konyhákban és mosóhelyiségekben előnyös. Modern változataik egyre több stílusban és mintában elérhetők, hogy megfeleljenek minden igénynek.

hidegburkolas

Kiegészítők és ragasztó anyagok a tartós hidegburkolás érdekében

A hidegburkolás minőségét és tartósságát nem csak a konkrét burkolólapok és a szakember munkája határozza meg, hanem a felület előkészítése, a magfelelő ragasztóanyag és a jó fuga is. És persze a rendeltetésszerű használat.

Ha a felület egyenetlen vagy túl porózus, gyenge, akkor bár a burkolóanyag tartós, a hidegburkolás mégsem lesz az. Profi csapatunk kezeli az ilyen problémákat is, bármilyen felület burkolását ránk bízhatja, mi időtállóra alakítjuk azt. A tartós és minőségi ragasztóanyagot is ránk bízhatja, de ha önállóan szeretné burkolni lakását, akkor azt tanácsoljuk, hogy kérjen segítséget a szaküzletben, ahol a választott burkolóanyagnak és a burkolandó felületnek megfelelőt fogják ajánlani, bár garancia nincs arra, hogy az eladó kellően képzett. Mi mindig az aktuális munkához legjobb anyagokkal dolgozunk, hogy a vállat garanciánkat messze túlteljesítve igazán tartós és szép eredményt érjünk el. Ugyanez igaz a fugára is. Rengeteg színt és anyagösszetételt találhatunk az üzletekben, ám nem mindegyik jó minőségű, jelentős a változatosság a tartósság tekintetében. Van, ami hamar elszíneződik, könnyen penészedik és felpattog. Ezekkel nem érdemes dolgozni.

Ha szeretné, hogy profi kezek munkájával tartós, igényes és szép hidegburkolás készüljön, kérjen tőlünk ajánlatot, hogy ne kelljen aggódnia a végeredményt illetően, hiszen értjük a dolgunkat.

Kérjen ajánlatot!

+36 70 608 48 56

info@hidegburkolas.hu

AJÁNLATKÉRÉS


    Az Adatkezelési tájékoztató elolvastam és elfogadom.
    Adatkezelési tájékoztató